Siddepuder og kiler

Originale siddepuder og kiler fra tyske TOGU - Når du ønsker det bedste til dit barn eller dig selv.

Bestsellers in Siddepuder og kiler
Navn (A-Z)
Pumpe til siddepude ventil Pumpe til siddepude ventil
904400
 
DKK 44,75 / STK inkl. moms
DKK 35,80 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Siddepuder og kiler fra TOGU 

PROcare's direkte import af sidepuder og sidekiler fra TOGU, giver dig nok et af markeds bedste produkter indenfor dette.

Alle vores sidepuder og kiler er naturligvis produceret i meget høj kvalitet, der tåler daglig brug mange år fremover. Absolut en af vores mest populære produkter fra TOGU.

Fordele og funktioner ved siddepuder:

 • Den kan vaskes og er dermed yderst hygiejnisk
 • Begge sider kan benyttes til at sidde på
 • Skaber aktivitet omkring musklerne ved rygsøjlen
 • Findes i to str. - ø30cm (børn), 33cm og ø36cm
 • Den er lavet af phthalatfri ruton gummi

Siddepuden er et perfekt redskab til dig som arbejder på kontor eller hjemme. Mange af os sidder flere timer foran computeren, og det kan skabe smerter i ryggen.

Få aktiveret musklerne i ryggen med en siddepude, det sker helt af sig selv når du sidder på den. Puden er udformet således at den konstant skaber aktivering ved musklerne omkring rygsøjlen.

En siddepude har flere fordele, især for personer, der sidder ned i længere perioder hver dag. For det første kan det hjælpe med at aktivere musklerne omkring rygsøjlen og øge blodgennemstrømningen, hvilket kan reducere smerter og spændinger i ryggen og forbedre kroppens generelle sundhedstilstand. Derudover kan en siddepude også give en mere ergonomisk korrekt siddestilling, hvilket kan reducere risikoen for skader eller træthed i ryggen, nakken og skuldrene. Endelig kan mange siddepuder være meget hygiejniske og nemme at rengøre, hvilket gør dem ideelle til brug på arbejdspladser eller i offentlige områder.

Specielt med siddekiler:

 • Størrelse 30x29cm (børn) eller 35x34cm
 • Ergonomisk korrekt udformning
 • Høj kvalitet
 • Phthalatfri ruton gummi
 • Rengøres nemt
 • Pumpe medfølger  

Sidder du meget ned og har ondt i ryggen? 

Efterhånden som mange af vores arbejdspladser i Danmark er af siddende af natur, sker det at mange får ondt i ryggen. Vi er som mennesker ikke konstrueret til at sidde stille for lang tid ad gangen.

Derfor har du måske oplevet smerter i ryggen efter en lang arbejdsdag foran computeren. Selv med en god kontorstol og hæve-sænkeborde, kan det ikke i sig selv give en smertefri arbejdsdag.

En siddekile kan her gå ind og afhjælpe problemet, og mindske dine smerter. Siddekilerne fra TOGU er udformet med små ’prikker’ på overfladet, som går ind og massere når du sidder på den, og det vil hjælpe til at øge blodomløbet. Samtidig gør udformningen på kilen, at den er i bevægelse konstant når du sidder på den.

Al denne bevægelse gør sig også gældende ved musklerne ved rygsøljen, som derved gerne skal afhjælpe evt. smerter og gener ved længere tids stille sidende kontorarbejde.

Vi sikrer dig en god kvalitets oplevelse

Vores meget populære siddepuder og kiler fra TOGU, har vi i tidernes morgen valgt efter den høje kvalitet som de konstrueret i.
Det er vores kunder også meget glade for, derfor har vi importeret puder- og kilerne fra TOGU igennem en længere årrække. 

Tyske TOGU

TOGU er kendt for deres yderst go de kvalitet og effektivt designet produkter. Samtidig har TOGU et stort fokus på sikkerhed i deres produkter. Vi har med stolthed forhandlet TOGU produkter i mange år.

Vores kunder er utrolig glade for de populære siddepuder og siddekiler.