Siddekiler voksen

Den originale TOGU Dynair siddekile til voksne. Denne siddekile er designet med henblik på at opnå en aktiv siddeposition og derved styrke rygmuskulaturet

Navn (A-Z)
TOGU Comfort Cover Premium Sort TOGU Comfort Cover Premium Sort
930700
 
DKK 269,75 / STK inkl. moms
DKK 215,80 ekskl. moms
TOGU Dynair Comfort Siddekile antrazit TOGU Dynair Comfort Siddekile antrazit
Spar op til 12%
400725
Normalpris DKK 437,25
Fra DKK 384,78 / STK inkl. moms
DKK 307,82 ekskl. moms
TOGU Dynair siddekile 35x34 cm Sort TOGU Dynair siddekile 35x34 cm Sort
Spar op til 5%
400345
Normalpris DKK 399,75
Fra DKK 379,76 / STK inkl. moms
DKK 303,81 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Kvalitets siddekiler til voksne - TOGU Dynair

TOGU Dynair siddekiler er blandt den populære siddekile der er fyldt med luft. TOGU Dynair siddekile er det det ergonomiske valg til arbejdspladsen eller dig der arbejde hjemmefra og hvis du ønsker at opgradere din stol.

Dynair siddekilen med ergonomisk korrekt udformet siddekile der giver den "levende" effekt, som du kender fra bl.a. den store træningsbold. TOGU Dynair siddekile er praktisk og enkelt at  TOGU

Dynair siddekilen anbringes på din nuværende stol, hvorved den straks stimulerer til korrekte siddestilling og skaber hele tiden aktivitet omkring muskler ved rygsøjlen.

 

Holder din muskulatur aktiv med en siddekile

Vi har alle efterhånden vænnet os til arbejdsdage med flere timer foran en pc, og det kan til tider genere vores muskulatur omkring ryggen. 

Du døjer måske med smerter eller irritation i ryggen efter lange dage på kontoret? Så bør du klart tage et kig på TOGUs Dynair siddekile.

Det er en siddekile som har vi har stor succes med, vores kunder er glade for den 'levende effekt' den giver ved brug på en ganske almindelig stol eller kontorstol.

Som du muligvis kender det fra træningsboldene, så gør en god kvalitets siddekile som denne undervækker i forhold til den konstante bevægelse.

 

Derfor bør du vælge en TOGU Dynair siddekile

  • Ergonomisk udformning
  • Du bruger mange timer som stillesidende
  • Kvaliteten er i top
  • Phthalatfri Ruton gummi
  • Rengør siddekilen nemt
  • Pumpe medfølger

 

God til den hjemmearbejdende

Du er måske hjemmearbejde og mangler den gode kontorstol, samt et hæve-sænkebord fra dit normale kontor. 

Her bør du stærkt overveje at få en Dynair siddekile hjem til privaten, så er du med langt hen ad vejen, hvad angår god skik for ergonomi for din krop og generelle velvære, hvis du arbejder mange timer som stillesidende.

Du vil også bemærke at TOGU Dynair serien er udsturet med små messageknopper, som sætter fut i blodomløbet, hvilket også kan afhjælpe de negative konsekvenser ved at være meget stationær, i den samme stilling i flere timer ad gangen.

Du gør hurtigt dig selv og din rygmuskulatur en tjeneste. Færre smerter, giver også et større overskud i hverdagen. Især efter en lang arbejdsdag.

 

Fri for giftige stoffer 

TOGU Dynair siddekile er lavet af phthalate fri Ruton gummi med luftfyldt rum indeni. Begge sidder kan benyttes til at sidde på. Den ene side har små massageknopper, og de n anden er plan. Til alle Dynair siddekiler medfølger der en lille pumpe som du kan bruge til let at justere mængden af luft i puden. Den kan vaskes og er dermed yderst hygiejnisk.

Køb din Dynair siddekile i dag hos os, og få den om få dage direkte til din dør.

 

Glem ikke det luksuriøse cover til din nye siddekile

Få en yderligere kvalitetsfornemmelse med vores originale TOGU Premium cover til TOGU siddekilen. Det er et 'must-have' hvis du bruger kilen hjemme, på kontor eller i bilen.

Køb premium cover her.

Ved bestilling af større antal indhent venligst tilbud!