Yogaudstyr

Yoga måtter, bloks og bælter udstyr fra PROcare.

Bestsellers in Yogaudstyr

Køb yogaudstyr online hos PROcare

Vores Yoga produkter er udviklet i samarbejde med instruktør Lucia Nirmala Schmidt, der har grundlagt Yoga skole n BODY+MIND+SPIRIT, som ligger i Zürich.

Vores egen import direkte fra leverandøren i Tyskland sikrer dig kvalitetsprodukter inden for alle former af Yoga til den helt rigtige pris. 

Vi har et stort udvalg af yogaudstyr, så vi har helt sikkert det rigtige til dig.

 

Træning for alle i alle aldre

Yoga er en træningsform alle kan være med på. Om du er nybegynder, lettere øvet eller meget øvet, så er der helt sikkert noget for dig også.

Træning igennem yoga har vundet frem de senere år.

Det er en motionsform som kan give mere slanke, smidige og generelt stærkere muskler ved en konsistent udøvelse af yoga.

 

Yogablok - Den perfekte makker til din yogapraksis

Hvis du allerede er erfaren indenfor yoga eller skal til at starte, vil du finde ud af at der en del stillinger du kan komme ud for hvor en yogablok er yderst nødvendig.

Vores yogablokke er lavet i en god kvalitet, du kan stole på hver gang. Yogablokkene er støbt i en lukket cellestruktur, hvilket øger hygiejnen betragteligt.

Blokkene har en høj tæthed, som betyder at de har en god hårdhed, hvis du støtter dig på den under øvelserne.

 

Stort udvalg af yogaudstyr

  • Yoga bæltet bruges bl.a til at give ekstra støtte i krævende stillinger og til at skabe aflastning. Bæltet er i kraftig vævet bomuldskvalitet med spænde i ABS plast.

 

  • Yoga blokken anvendes som støtte i yogastillinger. PROcare importerer yogablokke i 2 størrelser på henholdsvis 23x15x7,5cm og 23x15x10cm. Yoga blokken findes i 7 forskellige farver og er udført i en god kvalitet, der tåler at blive brugt.
  • Yoga måtter er et krav for at få en god træning da det er afgørende at du er tilpas på din underlag. Vi tilbyder måtter i 7 forskellige farver.

 

 

Du får en garanteret god kvalitet. Udstyret er konstrueret solidt, så du får en lang holdbarhed med udstyr som holders dets funktionalitet intakt i mange år.