TheraBand Kinesiology Tape
Bestsellers in TheraBand Kinesiology Tape

Derfor er TheraBand Kinesiology Tape det rigtige valg:

Vi hos PROcare kan stolt præsentere et af vores mest populære produkter, TheraBand Kinesiology tape. 

Går du rundt med smerter i hverdagen, smerter i muskler og led? Så kan Kinesiology tape fra TheraBand reducere smerter og yde støtte til muskler.

 

TheraBand XACTSTRETCH - DEN RIGTIGE STRÆK HVER GANG!

TheraBand Kinesiologi Tape eliminerer forkert anvendelse - selv for begyndere - med vores eksklusive XactStretch ™ -teknologi. Vores unikke stræk guide indikatorer giver brugerne mulighed for at få det rigtige stræk, hver eneste gang.  

Med Theraband Kinesiologi Tape sk al man blot strække den lille sekskantede facon for at danne en ligesidet sekskant – som udgør 25% stræk. Stræk den store sekskant form til at danne en ligesidet sekskant - udgør 50% stræk.

 

Fordele og funktioner:

  • Kan reducere smerte
  • Yder støtte til muskler
  • Nemt at påføre for begyndere og øvet
  • Høj kvalitet
  • Effektiv behandling

Fordelene ved kinesiotape er, at det kan reducere smerte og yde støtte til muskler, samtidig med at det er nemt at påføre både for begyndere og øvede. Kinesiotape er også kendt for at have en forebyggende virkning og kan bruges som led i en smertelindrende behandling i forbindelse med sportsskader. TheraBand Kinesiology Tape, der er nævnt i teksten, har den ekstra fordel, at den eliminerer forkert anvendelse med sin eksklusive XactStretch™-teknologi, der sikrer det rigtige stræk hver gang. Kinesiotape kan også købes pre-cut, hvilket gør det nemmere at lægge korrekt på selv, og det er vandtæt, så det kan bruges til alle former for sport.