Krykker og krykstokke

Hos PROcare finder du albue- og krykstokke i høj kvalitet

Navn (A-Z)
Gummifod
120750
 
DKK 34,50 / STK inkl. moms
DKK 27,60 ekskl. moms
Isdupsko kronespids til krykstok Isdupsko kronespids til krykstok
123350
 
DKK 148,75 / STK inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Isdupsko spids til krykstok Isdupsko spids til krykstok
123300
 
DKK 136,25 / STK inkl. moms
DKK 109,00 ekskl. moms
Krykstok, grå Krykstok, grå
Spar op til 28%
127000
Normalpris DKK 118,75
Fra DKK 85,00 / STK inkl. moms
DKK 68,00 ekskl. moms
Polstring til krykstok
124700
 
DKK 59,75 / STK inkl. moms
DKK 47,80 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Billige krykker & krykstokke

Her på siden finder du krykstokke og kvalitetstilbehør til krykker. Se også vores mange muligheder indenfor tilbehør til krykstokke her på siden. 

PROcare.dk tilbyder krykker til alle formål og behov. Er du dårligt gående? Eller har du brug for krykker efter en operation eller anden behandling i fødder og ben? Du finder behagelige krykker / krykstokke af høj kvalitet t il salg her på siden.

Stort udvalg af krykker hos PROcare

Vi hos PROcare tilbyder krykker og kvalitetstilbehør til krykker. Der er mange forskellige krykker tilgængelige, inklusiv behagelige og høj kvalitet krykker, der er ideelle til personer med mobilitetsproblemer på grund af sygdom, skade eller operation. Det er vigtigt at bemærke, at på grund af besparelser i sundhedssektoren, er det almindeligt at købe eller leje krykker i stedet for at låne dem fra hospitalet.

Der er en betydelig forskel mellem krykker og almindelige stokke. Krykker kan støtte hele kropsvægten, da de giver albuestøtte, mens en stok kun kan give støtte til det ene ben. Det er vigtigt at justere højden på krykkerne korrekt for at undgå ryg- eller skuldersmerter. Højdejusteringen skal ske, så håndtaget på krykkerne er i samme højde som dine håndled, mens du står op med en ret ryg og let bøjede albuer.

At gå med krykker kan være udfordrende, da det kræver, at du løfter din kropsvægt, men med den rigtige teknik og praksis kan det blive lettere. Når du går med krykker, skal du bøje det dårlige ben let bagud og derefter sætte albuestokkene fremad og støtte på dem med armene, mens du fører det sunde ben fremad. Det er vigtigt at starte med små skridt og gradvist øge tempoet, når du bliver mere komfortabel med at bruge krykkerne.

Gå ned ad trapper med krykker ved at placere albuestokkene på det trin, du vil gå ned ad, og skubbe dig selv ned. For at gå op ad trappen, skal du placere krykkerne på det trin, du vil gå op ad, og derefter træde op med det sunde ben, før du skubber dig selv op med albuestokkene.

Fordelen ved en krykker / krykstok

Fordelen ved en krykstok er, at den giver støtte ved albuen og mulighed for at løfte hele kropsvægten fra jorden.

Dette er særligt nyttigt, hvis man slet ikke kan støtte på den ene fod eller det ene ben, f.eks. efter en operation eller en skade. Krykker kan derfor hjælpe med at forbedre mobiliteten og gøre det lettere at bevæge sig rundt, når man er begrænset af en skade eller sygdom.

Krykkestokke kan også indstilles i højden og er generelt tilgængelige på det danske marked, hvilket gør det lettere at finde en model, der passer til ens behov.