TheraBand

Træningselastikker

Thera-Band Elastik 2,5
Elastikker 2,5m - Perfekt til træning i hjemmet.
Thera-Band Elastik 5,5 m
Thera-Band FlexBar

TheraBand træningselastik - 45m ruller

Oplev en træningselastik i top kvalitet. Vi har nøje udvalgt TheraBand træningselastikker, da de kan stå inde for vores meget høje kvalitetskrav.

Der er utroligt mange grunde til dette valg, en af dem er den ubestridte høje kvalitet en anden er den effektivitet indenfor både træning- samt genoptræning man kan opnå.

Effektiv træning- og genoptræning med træningselastik fra TheraBand

Du vil opleve at disse elastikker kan klare lidt af hvert. De er konstrueret til et længere varende brug, og har en rigtig høj styrke ved gentagne træk og brug. Anbefalet af fysioterapeuter. Mange fysioterapeuter anbefaler at benytte træningselastikker fra TheraBand grundet sin mangfoldige anvendelsesmuligheder til funktionel træning, samt sin altid lette måde at medbringe. TheraBand elastikken har en evne til at forlænge sig ligefrem proportional, helt op til 500% af sin længde.

Typisk ved træning og rehabilitering med elastik arbejder man i området med 0 till 200% forlængelse af Thera-Band båndet. PROcare har forhandlet TheraBand Træningselastikker siden 1995 i Danmark, og vores mangeårige erfaring i salg af træningselastik har lært os at elastik er ikke bare elastik. Farvekoderne på Thera-Band angiver modstanden på elastikken. og spring imellem hver farve er 25% imellem hver niveau op eller ned.

Du vil uden tvivl få en fantastisk oplevelse træningselastikerne fra TheraBand, om du giver dig i kast med det hjemme eller får professionel vejledning til brug af en fysioterapeut eller lignende. Skulle du have brug for inspiration eller vejledning til øvelser med elastikkerne, så vil du under dokumenter finde en GRATIS PDF med øvelser.

TheraBand 45m træningselastikker farver og modstande:

Hold nemt styr på din fremgang, vælg den variant der passer til dit niveau.

  1. Beige: “Ekstrem let” (Hårdhed 1:8). Anvendes typisk til genoptræning samt til ældre.
  2. Gul: “Meget let” (Hårdhed 2:8). Foretrækkes oftest af personer med nedsat kraft samt af børn.
  3. Rød: “Let” (Hårdhed 3:8). Til personer med lettere nedsat kraft.
  4. Grøn: “Middel” (Hårdhed 4:8).Til dem der ønsker lidt mere udfordring.
  5. Blå: “Over middel” (Hårdhed 5:8). Maksimal udfordring til de seje.
  6. Sort: “Hård” (Hårdhed 6:8). Anvendes typisk af sportstrænede personer.
  7. Sølv: “Meget hård” (Hårdhed 7:8). Anvendes af personer på elite niveau.
  8. Guld: “Ekstrem hård” (Hårdhed 8:8). Anvendes typisk af sportsudøvere på elite niveau.

Vi er officiel importør i Danmark af TheraBands produkter. Vi leverer typisk fra dag til dag med POSTNORD direkte til din dør.