Undersøgelsesredskaber
Bestsellers in Undersøgelsesredskaber

Undersøgelsesredskaber med høj kvalitet og præcision

Vi har hos PROcare igennem flere år nøje udvalgt undersøgelsesredskaber, der har til formål at hjælpe dig eller dine patienter med at blive klogere på de problemer de går og døjer med.

Inden vi hjemtager et undersøgelsesredskab til vores sortiment, har vi meget strenge kvalitetskrav der skal opfyldes før vi sælger det i vores forretning.

Derfor kan du være ganske sikker på, at alle undersøgelsesredskab du ser her i vores sortiment, er alle nogle vi står 100% inde for.

 

Muskeltestere med høj effektivitet

En muskeltester er et fantastisk undersøgelsesredskab, som kan give dig præcise data på hvor meget muskelkraft der benyttes på det givende tryk på muskeltesteren.

Har du en patient, som arbejder på at øge sin muskelstyrke, er det en absolut nødvendighed at eje en muskeltester. 

En muskeltester vil give dig og patienten et meget klart billede på hvordan han, eller hun har udviklet sig med det arbejde der er udført.

Præcise målinger uden gætværk.

 

Hånddynamometer - Analog og digitalt

Har du patienter som skal have målt den kraft de trykker med, er et hånddynamometer et vigtigt redskab at have med i sin værktøjskasse.

Vi har i vores sortiment hånddynamometre, som er meget præcise med måletolerance helt ned til 1+-%. 

Du har både mulighed for at anskaffe dig et analogt, men også et af de hel t nye og smarte digitale BIMS hånddynamometre, som i høj grad er blevet taget til sig i den professionelle verden.

Vi forhandler også hånddynametre

 

Fedtmåler til måling af fedtprocent

Vi forhandler fedtmålere af god kvalitet, som du kan regne med fungerer hver gang du benytter den. 

Kan måle kroppens fedtprocent ved at tage fat i en hudfold med instrumentet, hvor du herved kan måle hvor tyk huden er , som giver en fedtprocent.

 

Pinchmeter til fingerkraftsmåling

Vi har et bredt og fint udvalg med pinchmetre til fingerkraftsmåling. Få en idé om hvor langt en patient er kommet med styrken i fingertrykket og resultatet af evt. genoptræning.

Kan benyttes til at fastlægge hvor meget kraft der trykkes med i forskellige pincetgreb, trepunktsgreb og nøglegreb.