TOGU BalanceSensor 55cm Silver
Varenummer: 805244
.
DKK 1.424,75 / STK
DKK 1.139,80 ekskl. moms
 •  
TOGU BalanceSensor 55cm Silver - Intelligent og digital balance træning for alle.


Mere information

 • TOGU BalanceSensor 55cm Silver

  Træn din balance intelligent og digitalt

  Balance Sensor Powerball® fra TOGU gør din balancetræning fuld digital og intelligent. Digitalt understøttet koordinations- og balancetræning for alle aldre og ydelsesniveauer. 

  Øvelserne udføres på en stor træningsbold, eksempelvis Powerball® ABS® af TOG med en integreret bevægelsessensor. Sensoren sender målingsdata via Bluetooth 4.0 ved hjælp af den gratis app til din telefon eller tablet. Her vises resultatet på skærmen. 

  Appen kan bruges på 11 forskellige sprog.

   

  Fordele og funktioner med TOGU BalanceSensor 55 cm Silver:

  • Intelligent træning
  • Forbedre d in koordination- og stabilitet
  • Fuld digital oplevelse - Brug din tablet eller mobil
  • Nem at bruge
  • Kan bruges med din TOGU træningsbold 55cm-75cm

   

  Optimal funktionalitet og valide resultater kan kun garanteres ved brug af den originale Powerball ABS® grundet de specielle materialeegenskaber.

  Du kan træne individuelt med BalanceSensor Powerball. Som bruger kan du motiveres uden en træner, der hele tiden skal tjekke op og give instruktioner.

   

  Den tilhørende app hjælper dig med træningen

  BalanceSensor appen tager rollen som træner og giver en præcis og målrettet koordinations- samt stabilitetstræning for hele kroppen. 

  Imens der foretages aktive og dynamiske bevægelser på Powerball ABS® aktiveres de mere dybdeliggende muskler på rygraden. Den praktiske træningsenhed og tilhørende app kan nemt beny ttes af alle, og alle steder. Brug den og træn på kontoret, i studiet, hjemme eller når du er ude og rejse.

  BalanceSensor bæltet kan fjernes og påsættes to forskellige træningsbolde og boldstørrelser fra ca. 55cm til maksimalt 75cm i diameter.

   

  OBS: Download gratis den tilhørende app ved at følge disse instruktioner: (Android / Apple iOS) download og instruktioner.