Effekt Bold 23 cm - mini træningsbold
Varenummer: EF23
.
DKK 39,75 / STK
DKK 31,80 ekskl. moms
 •  
Effekt Bold 23 cm - mini træningsbold af Birgitte Nymann.


Mere information

Købt sammen med denne vare
Bestsellers in Redondo bold fra TOGU - EFFEKT mini
 • EFFEKT-bold – Den originale mini træningsbold til effektiv træning

  EFFEKT-bolden er ubetinget i dag et af de mest populære træningsprodukter, siden dens introduktion af Birgitte Nymann for mere end 20 år siden.  

  EFFEKT-bolden pustes enkelt op ved hjælp af enten med munden eller vores populære håndpumpe. 

   

  God til alle aldersgrupper

  Der er perfekt til træning af alle aldersgrupper, og ideal både til personlig brug i hjemmet, holdtræning i den lokale gymnastikforening eller med på ferie for at holde formen ved lige.  

  Træning med denne lille bold giver dig mulighed for at træne alle dine muskler fra top til tå på kort tid. Boldens mindre størrelse betyder, at du aktiverer samtlige muskler i kroppen under træningen. Uanset om du vil træne specifikke muskelgrupper eller hele kroppen, kan denne bold bruges til begge formål.

   

  Udfordrer din balance og koordination 

  Træning med bolden vil få dig til at smile og bringe dit indre legebarn og motivation frem. Bolden udfordrer din balance, koordination, bevægelse og stabilitet samtidig, hvilket er afgørende for enhver form for bevægelsestræning. 

  Få en gennemgående funktionel træning, der resulterer i en sundere og mere harmonisk krop, ved hjælp af sjov og effektiv træning med EFFEKT-bolden. Denne bold udfordrer både krop og sind. Prøv og oplev de positive effekter. 

  EFFEKT-bolden fås i en stilfuld mørkegrå farve og har en størrelse på 23 cm, der passer perfekt til dine træningsbehov.   

   

  Skan QR-koden på emballagen

  Ved at skanne QR-koden på emballagen, vil du få adgang til en række gratis træningsøvelser, så du nemt og effektivt kan komme i gang med din træningen med EFFEKT-bolden.

  Vælg EFFEKT-bolden til din træning og opnå effektive træningsresultater for hele kroppen.