BfR okklusions trænings produkter

Optimer din træning på kun 10-15 minutter. Træn med lavere kilo. Boost din naturlige muskelvækst og styrke.

BfR 

BfR Professional er en af de førende på det danske marked med speciallavet udstyr til den nye og innovative træningsmetode kaldet okklusionstræning, der må anses for at være den mest populære træningstrend i 2016/17 ideel til både fitness, rehabilitering og genoptræning. 


Produkterne er udviklet og designet i Aarhus og produceret i kvalitetsmaterialer med fokus på design og brugervenlighed.

Vores overbevisning er, at træning skal være simpelt, men udøvet på en intelligent måde, hvor tunge vægte ikke nødvendigvis dikterer effektiviteten af din træning. 


Af samme årsag kan all e produkter fra BfR Professional med lethed tages med på farten uanset om dagens træning foregår i træningscentret, hjemme eller på rejsen.


Okklusionstræning, som også ofte bliver kaldt BFR eller kaatsutræning, er en banebrydende og utrolig effektiv træningsteknik, der virker ved at begrænse blodtilbagestrømmen fra musklerne, som blandt andet aktiverer flere muskelfibre, hæmmer produktionen af myostatin samt & øget vækstrespons, bl.a. ved aktivering satellitceller.

Alt imens man blot bør løfte mellem 20-50% af den vægt man normalt kan løfte én gang.