JoyK Empatidukke - Sara 36 cm
Varenummer: 103641
.
DKK 369,00 / STK
DKK 295,20 ekskl. moms
 •  
Den originale tryghedsskabende JOYK empatidukke fra DUSYMA. 1


Mere information

 • JoyK Empatidukke Sara 36 cm

  Den populære Joyk empatidukke er oprindeligt udviklet i Sverige og er kendt vidt og bredt for deres evne til at vække det naturlige omsorgsinstinkt.

  Sara vækker stor glæde

  De originale JoyK empatidukken vækker medfølelse og indbyder til samtale. Empatidukken er designet til at ligge på venstre arm i hjertesiden, og derved opnår man naturlig øjenkontakt med den. Joyk er yderligere designet til at kunne sidde op. Du vil opleve som terapeut eller pårørende at Joyk empatidukken ofte vækker stor glæde, og åbner op for kommunikation hos mange demente.

  Der er klare begrænsninger forbundet med udelukkende at anvende farmakologiske interventioner til at løse de kognitive tilbagegange og relaterede problemer, som mennesker med demens og deres plejere vil opleve.

  På baggrund af dette bør sundhedspersonalet, overveje at implementere samt udvikle og anvende ikke-farmakologiske terapier for at hjælpe med at afhjælpe den lidelse og den nedgang i den sociale funktion, som mennesker med demens kan opleve.

  Såfremt du ønsker at fordybe dig mere i teorien bag brugen af empatidukker til demente, kan vi varmt anbefaler at du anskaffer bogen, ”Doll Therapy in Dementia Care: Evidence and Practice” skrevet af Gary Mitchell i 2016.

   

  Stort sortiment af empatidukker fra JoyK

  Igennem de seneste par år har den store efterspørgsel afstedkommet at der i dag findes mere end 20 forskellige originale JoyK empatidukker i sortimentet fra DUSYMA.

  Hver eneste Joyk empatidukker er et håndlavet produkt, og derfor kan den samme dukke i mange tilfælde have sin helt egen personlighed.
  Alle vores empatidukker og dyr kan naturligvis maskinvaskes, såfremt der bliver behov for den helt store badetur.