Balancebræt og vippebræt
Bestsellers in Balancebræt og vippebræt

Balance bræt og vippebræt 

Træn balancen og undgå at skader med disse fantastiske træningsredskaber.

Stort udvalg af balance bræt og vippebrædder

Vi har hos PROcare utrolig mange varianter af balance bræt og vippebræt, og det gør at vi helt sikkert også har udstyr der dækker dine behov.

Vi tilbyder et stort udvalg af balancetræningsprodukter, herunder balance- og vippebræt, til træning og genoptræning af balance og styrke. PROcare anbefaler at tale med en fysioterapeut for at få lavet et træningsprogram med balanceøvelser, der er tilpasset ens niveau. Balanceprodukterne fra TOGU og TheraBand kan bruges af alle på alle træningsniveauer.

Vi har i sortimentet flere firkantede vippebrædder og halve balancebolde med stabil bund/ståbræt – alle med en anti-slip overflade, der gør træningen tryg og sikker. Alle balanceprodukter kan med fordel bruges til styrke-, genoptrænings- og koordineringstræning.

Træn din balance med balanceøvelser

Vores mange balanceprodukter fra blandt andet TOGU og TheraBand. Vores alsidige balance træningsprodukter kan bruges af alle og på alle træningsniveauer.

Prøv blandt andet vores populære vippebræt fra Thera-band med non-slip overflade eller TOGU Jumper balancebold.

PROcare anbefaler at du tager kontakt til din lokale fysioterapeut for at få lavet et træningsprogram med balanceøvelser som er tilpasset dit niveau.

Eksempler på øvelser med udstyret

Når du har erhvervet dig et balance- eller vippebræt, er der en lang række af øvelser du kan udføre. Dette er blandt andet også en af grundene til at denne typer udstyr er så populær. 

Det kan bruges til mange former for træning og genoptræningen. 

One-legged squats: 

Denne øvelser er virkelig fordelagtig at udføre på eksempelvis et balancebræt. Øvelsen består i at man står ret på begge ben.

Herefter på kun ét ben, sænker man sig langsomt ned i squat position. Når du er så langt nede du kan, hæver du dig langsomt op igen, men stadig kun på ét ben.

Det er en meget udfordrende øvelse, især med et balancebræt.

Ét bens pistol øvelse:

Du skal her stille dig på ét ben på balancebrættet. Derfor er den en smule avanceret at udføre.

Når du udfører øvelsen skal du læne dig forover. Herefter skubber du det andet ben bagud. 

Den overordnet idé med øvelsen er at du kan komme helt ned i en vandret position med både overkroppen og det andet ben, samtidig med du står på balancebrættet på stabil vis.

Find det rigtige balancetræningsprodukt

Vores mange forskellige balancetræningsprodukter tilbyder alsidige træningsmuligheder for alle med deres sensorisk-stimulerende overflader der er designet til at gøre balancetræning med blandt andet vippebræt utrolig nemt.

Vores vippebræt leveres både som firkantede vippebræt og halve balancebolde med stabil bund/ståbræt – alle med en anti-slip overflade det gør at du står trygt fast mest du træner. Det faste vippebræt gør det muligt at holde leddet fikseret i samme bevægelse til øget stabilitet af en bestemt bevægelse. Mens de runde balanceprodukter tillader en mere fleksibel træningsrutine og øget besværlighedsgrad.

Alle balanceprodukter kan med fordel bruges til styrketræning, genoptræning og/eller koordineringstræning.

Både balance boards er lavet af sort støbt plast med en specialdesignet taktil overflade på toppen, og et anti-udskridning overflade på bunden.