Skulderled, naturlig størrelse, med muskler - Anatomisk model
Varenummer: EZ-4661
.
DKK 1.280,00 / STK
DKK 1.024,00 ekskl. moms
 •  
Skulderled, naturlig størrelse, med muskler - Anatomisk model


Mere information

Købt sammen med denne vare
Bestsellers in Anatomimodeller
 • Skulderled, naturlig størrelse, med muskler - Anatomisk model

  Menneskets skulderled i naturlig størrelse med rotatormanchetten (supraspinatus, infraspinatus, teres minor, teres major og subscapularis muskler), samt biceps brachii sene. Leddet har begrænset bevægelighed. Med uddannelseskort på tysk/engelsk. På stativ.

  Størrelse: 17 x 15 x 12 cm

  Vægt: 0,8 kg

  Fordele ved anatomisk model af skulderleddet: 

  Visuel hjælp til læring:

  En anatomisk model af et skulderled giver en visuel repræsentation af ledet og de tilstødende strukturer, hvilket gør det lettere for studerende at forstå anatomien og de komplekse bevægelser, der kan forekomme i skulderleddet.

  Håndgribelig læringsoplevelse:

  En anatomisk model giver en fysisk og håndgribelig læringsoplevelse, som kan være mere effektiv og engagerende end at læse om emnet i en bog eller på en computerskærm.

  Bedre forståelse af patologier:

  En anatomisk model kan også hjælpe med at forstå patologier, der kan påvirke skulderleddet, såsom rotator cuff-skader eller impingement-syndrom. Ved at manipulere med modellen kan man få en bedre forståelse af, hvordan disse patologier påvirker bevægelserne og funktionaliteten i skulderleddet. Bemærk dog at modellen har en begrænset bevægelighed.

  Effektiv kommunikation:

  En anatomisk model kan også være nyttig i kommunikationen mellem sundhedspersonale og patienter, da det kan hjælpe med at forklare anatomien og skader på en mere konkret og visuel måde. I det hele taget kan en anatomisk model af et skulderled være en værdifuld lærings- og undervisningsressource for studerende, sundhedspersonale og patienter

  Augmented Anatomy App

  Du kan få mulighed for at downloade den nye Augmented Anatomy App i kombination med denne højkvalitets anatomi model, gøres læring nu endnu nemmere og mere effektivt. Denne app genkender automatisk de anatomiske modeller og viser navngivningen i augmented reality.

  • Højkvalitets Augmented Reality-læringsapp
  • Gratis og uden registrering

  Link til download af app her.