Miniature-Skelet "Daniel" med muskelmarkeringer
Varenummer: EZ-3035
.
DKK 8.356,25 / STK
DKK 6.685,00 ekskl. moms
 •  
Miniature-Skelet "Daniel" med muskelmarkeringer i god kvalitet.


Mere information

Bestsellers in Anatomimodeller
 • Miniature-Skelet "Daniel" med muskelmarkeringer i god kvalitet

  En skaleret reproduktion af et menneskeskelet i halv størrelse.

  Arme og ben er fuldt bevægelige, skulder, hofte, knæ og ankel er monteret som glideled for at tillade naturlige bevægelser. Det tredelte kranium samt arme og ben kan afmonteres. Benene kan afmonteres ved knæ og ankel. Musklerne originationer og indsatser er markeret med farve og beskrevet i en nøglekort. Modellen kan let fjernes fra stativet.

  En model af et menneskeskelet har flere fordele og kan bruges til forskellige formål. Her er nogle eksempler:

  1. Undervisning: Modellen kan bruges som undervisningsmateriale i anatomi og fysiologi i skoler og universiteter.

  2. Forskning: Forskere kan bruge modellen til at studere skelettets opbygning og bevægelser, og til at undersøge skeletale lidelser og sygdomme.

  3. Medicinsk træning: Læger og medicinstuderende kan bruge modellen til at øve kirurgiske teknikker, lære om knoglefrakturer og dislokationer og til at forstå den menneskelige krops anatomi.

  4. Kunst: Kunstnere kan bruge modellen som model til at tegne og male, og til at lære om kroppens proportioner og bevægelser.

  5. Terapi: Fysioterapeuter og kiropraktorer kan bruge modellen til at demonstrere øvelser og teknikker til deres patienter.

  Generelt kan en model af et menneskeskelet give en bedre forståelse af menneskekroppens opbygning og funktion, og kan dermed hjælpe med at forbedre sundhed, undervisning og forskning.

  Specifikationer:

  Størrelse uden stativ 81 cm.