Knæled, naturlig størrelse med muskler - Anatomisk model
Varenummer: EZ-4662
 
DKK 1.280,00 / STK
DKK 1.024,00 ekskl. moms
 •  
Knæled, naturlig størrelse med muskler - Anatomisk model


Mere information

Bestsellers in Anatomimodeller
 • Knæled, naturlig størrelse med muskler - Anatomisk model

  Menneskets knæled i naturlig størrelse med alle vigtige muskler og ledbånd (sidebånd, menisk, korsbånd, knæskalssene). Leddet er ikke bevægeligt. Med uddannelseskort på tysk/engelsk. På stativ.

  Størrelse: 8 x 8 x 24 cm

  Vægt: 0,8 kg.

  Visuel hjælp

  En anatomisk model af knæleddet giver en visuel hjælp til at forstå knæleddets kompleksitet og de forskellige dele, der udgør det. Det er ofte lettere at forstå og huske forskellige strukturer, når man kan se dem i en tredimensionel form.

  Håndgribelig læring

  En model giver mulighed for håndgribelig læring, hvor man kan undersøge og manipulere med de forskellige dele af knæleddet. Dette kan hjælpe med at forbedre forståelsen af de forskellige funktioner og relationer mellem de forskellige strukturer.

  Undervisning af patienter

  En anatomisk model af knæet kan også bruges til at forklare en patient om deres knæproblemer eller operationer. Modellen kan hjælpe med at forklare, hvorledes knæet fungerer og give en visuel beskrivelse af den specifikke skade eller sygdom.

  Undervisning af professionelle

  Anatomiske modeller kan også bruges til undervisning af professionelle som læger, fysioterapeuter, trænere og studerende i sportsmedicin og ortopædkirurgi. Modellen giver en visuel reference til at hjælpe med at forklare sygdomme og skader, samt til at planlægge behandling og operationer.

  Reference til forskning

  Anatomiske modeller kan også bruges som en reference til forskning og udvikling af nye behandlingsmetoder og teknikker. De kan også være nyttige i udviklingen af nye proteser og medicinsk udstyr. Alt i alt kan en anatomisk model af knæleddet være en meget nyttig ressource i undervisningen og forståelsen af knæets anatomi og funktion.