Halshvirvelsøjle med stativ - Anatomisk model
Varenummer: EZ-4073
Normalpris DKK 930,00
DKK 744,00 / STK
DKK 595,20 ekskl. moms
 •  
Halshvirvelsøjle med stativ - Anatomisk model i rigtig god kvalitet.


Mere information

Bestsellers in Anatomimodeller
 • Halshvirvelsøjle med stativ - Anatomisk model

  C1 til C7, samt en segment af kraniebasen er fleksibelt monteret. Med rygmarv og fremtrædende spinale nerver. Alle bevægelser i det cervikale rygsøjleområde og hovedleddene kan demonstreres.

  Med aftageligt stativ.

  En anatomisk model af en halshvirvelsøjle kan have flere fordele:

  1. Uddannelse og undervisning: Modellen kan bruges som et visuelt hjælpemiddel til at lære om anatomi, funktion og bevægelse af halshvirvelsøjlen. Det kan være nyttigt for medicinstuderende, sygeplejersker, fysioterapeuter og andre sundhedspersonale.

  2. Patientuddannelse: Modellen kan bruges til at forklare patienter om deres skade, tilstand eller behandling i forbindelse med deres halshvirvelsøjle. Dette kan hjælpe patienterne med at forstå deres tilstand bedre og træffe informerede beslutninger om deres behandling.

  3. Forskning: Anatomiske modeller kan bruges i forskning til at undersøge strukturen og funktionen af halshvirvelsøjlen og dens samspil med andre kropsdele.

  4. Simulation: Modellen kan bruges til at øve kirurgiske indgreb eller diagnostiske procedurer, såsom at placere nåle til nerveblokeringer, på en mere realistisk måde, før det udføres på patienter. Dette kan hjælpe læger og sundhedspersonale med at forbedre deres teknikker og reducerer risikoen for komplikationer.